Information

LIDT OM FIRMAET DICH TRÆPLEJE ApS

Dich Træpleje aps er et firma, der udelukkende arbejder med træpleje – dvs. opgaver i forbindelse med beskæring, fældning og pleje af træer. Vi er to mand fast i firmaet, samt et par faste, stabile underentreprenører tilknyttet, som hjælper til ved større opgaver og i de travle perioder.
Vi løser alt fra større totalentrepriser til helt små opgaver i private haver.

Samtlige klatrere er certificerede European TreeWorker (ETW).
Vi klatrer sikkert og effektivt.

beskæring af gemmel eg

Firmaet ejes af Peder Dich, som er uddannet Skov- og landskabsfagtekniker med speciale i træklatring og har klatret siden år 2000. Peder er Certificeret Europæisk Træplejer (ETW) samt ISA Certified Arborist og underviser som timelærer på Skovskolen.
I Danmark findes ingen egentlig træplejeruddannelse og en certificering fungerer i stedet som dokumentation for et højt fagligt niveau.

Vi er desuden medlem af Dansk Træplejeforening, samt ISA (International Society of Arboriculture). Disse er begge interesseorganisationer inden for træpleje, hvis formål er at højne kvaliteten inden for branchen.

Fældning af bøgetræ med kulsvamp

KVALITET

Som tidligere nævnt, arbejder Dich Træpleje aps udelukkende med Træpleje og forsøger der igennem hele tiden at opkvalificere faget. For at bibeholde certificeringen som ISA Certified Arborist kræves det, at man løbende holder sig opdateret med den nyeste faglitteratur og løbende udfylder mindre tests.
Derudover deltager vi i klatrekonkurrencer (Peder blev nr to til DM i 2015, 2013 og 2012) og seminarer inden for faget, så vi hele tiden kan udvikle os og lære nyt.

Læs mere under Arbejdsområder eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Alt arbejde er naturligvis fuldt forsikringsdækket.
(IF forsikring SP582121.1.10)

Bolleregen - et af de største egetræer i Danmark

SIKKERHED

Alt arbejde overholder naturligvis gældende lovgivning.

Som hovedpunkter bør nævnes:

Geografi

Vi arbejder primært i Aarhus (Århus) og Østjylland, men dækker hele Jylland og Fyn for større opgaver eller opgaver af særlig faglig interesse.

Klik her for at bestille et gratis tilbud.