Information

LIDT OM FIRMAET DICH TRÆPLEJE ApS

Dich Træpleje aps er et firma, der udelukkende arbejder med træpleje – dvs. opgaver i forbindelse med beskæring, fældning og pleje af træer. Vi er to mand fast i firmaet, samt en god håndfuld faste, stabile underentreprenører tilknyttet, som hjælper til ved større opgaver og i de travle perioder.
Vi løser alt fra større totalentrepriser til helt små opgaver i private haver.

Samtlige klatrere er certificerede European TreeWorker (ETW).
Vi klatrer sikkert og effektivt.

Stephen udfører kronepleje i en gammel eg. Sikkerhedsbeskæring af egetræ over børnehave i Aarhus.

Stephen udfører kronepleje i en gammel eg. Sikkerhedsbeskæring af egetræ over børnehave i Aarhus.

Firmaet ejes af Peder Dich, som er uddannet Skov- og landskabsfagtekniker med speciale i træklatring og har klatret siden år 2000. Peder er Certificeret Europæisk Træplejer (ETW) samt ISA Certified Arborist og underviser som timelærer på Skovskolen.
I Danmark findes ingen egentlig træplejeruddannelse og en certificering fungerer i stedet som dokumentation for et højt fagligt niveau.

Vi er desuden medlem af Dansk Træplejeforening, samt ISA (International Society of Arboriculture). Disse er begge interesseorganisationer inden for træpleje, hvis formål er at højne kvaliteten inden for branchen.

Fældning af bøgetræ med kulsvamp

Fældning af bøgetræ med kulsvamp. Træfældning i Aarhus.

Kvalitet

Som tidligere nævnt, arbejder Dich Træpleje aps udelukkende med Træpleje og forsøger der igennem hele tiden at opkvalificere faget. For at bibeholde certificeringen som ISA Certified Arborist kræves det, at man løbende holder sig opdateret med den nyeste faglitteratur og løbende udfylder mindre tests.
Derudover deltager vi i klatrekonkurrencer (Peder blev nr to til DM i 2015, 2013 og 2012) og seminarer inden for faget, så vi hele tiden kan udvikle os og lære nyt.

Læs mere under Arbejdsområder eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Alt arbejde er naturligvis fuldt forsikringsdækket.
(TopDanmark police nr 9553 290 268)

Bolleregen - et af de største egetræer i Danmark

Træpleje af Bolleregen ved Boller Slot, Horsens. Dich Træpleje aps

Sikkerhed

Alt arbejde overholder naturligvis gældende lovgivning.

Som hovedpunkter bør nævnes:

Pas på træerne

Det skal understreges, at vi holder meget af gamle træer. Gamle træer bør bevares så længe som det er muligt. Dermed ikke sagt, en fældning ikke kan være nødvendig, men det bør altid være sidste udvej. Det er vigtigt, at beslutningen om en eventuel fældning, træffes på et fagligt korrekt grundlag.

Kronepleje af gammel stormskadet lind. Udført for Christian Birch sammen med Stephen Turnbull.

Kronepleje af gammel stormskadet lind. Et unikt pragteksemplar af et træ. Udført for Christian Birch sammen med Stephen Turnbull.

Geografi

Vi arbejder primært i Aarhus (Århus) og Østjylland, men dækker hele Jylland og Fyn for større opgaver eller opgaver af særlig faglig interesse.

Klik her for at bestille et gratis tilbud.